Als we ons door de jaren heen opgebouwde imago in één woord moeten samenvatten, rolt daar het woord betrouwbaarheid uit. Een begrip dat alles te maken heeft met ons voortdurende streven naar nog betere kwaliteit en service. Om dat hoge niveau te garanderen, beschikken we over hooggekwalificeerde stucadoors met veel ervaring.

Mensen die gespecialiseerd zijn in grote projecten en borg staan voor een goede en eerlijke advisering. Dat bij Stukadoorsbedrijf Kerstholt. de klant nog steeds koning is merkt u als opdrachtgever ook aan het feit dat we een bijzonder kompleet pakket leveren. Onze werkwijze maakt maatoplossingen mogelijk, met flexibele levertijden en lage prijzen als bijkomend voordeel. Natuurlijk denken wij mee met de installateurs. Dat bespaart u dus een hoop werk en dus geld.

Voor specifiek informatiemateriaal, offertes en/of een afspraak kunt u te allen tijde bellen of E-mailen. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u zich eerst nader wilt oriënteren of wilt weten voor wie Stukadoorsbedrijf Kerstholt werkt. Aarzel dan niet en neem kontakt op met ons.